Y8 Fireboy and Watergirl

Een nieuwe film genaamd Y8 Fireboy en Watergirl spelen momenteel in bioscopen over de hele wereld. De film vertelt het verhaal van twee jongens die bij hun geboorte zijn gescheiden en vervolgens als weeskinderen worden geboren. Beide jongens zijn wanhopig om te ontsnappen aan het lot dat ze beiden onder ogen zien, en de enige manier waarop ze dit kunnen doen is door hun krachten te bundelen met een meisje dat niets liever wil dan dat ze vrienden worden. Ze leren snel dat er behoorlijk strenge regels zijn als het gaat om vriendschappen – maar deze twee jongens komen er al snel achter dat vriendschap niet alles is wat het lijkt.

Het verhaal begint met een vreemd incident op school wanneer een jongen wordt ontvoerd en gedood door een groep jongens die de Fireboys worden genoemd, die zich verheugen in het martelen van hem. De broer van het slachtoffer, Fireboy, zweert wraak te nemen op de jongens die zijn broer hebben vermoord, maar wordt vervolgens ontvoerd door een andere bende jongens die nergens voor terugdeinzen om Fireboy te pakken te krijgen. Deze jongens zijn de Waterjongens, die ook wezen zijn, en die uit hun huis weglopen om de Fireboys tegen het lijf te lopen.

Y8 Fireboy en Watergirl zijn een goed gemaakte film, met prachtig acteerwerk en veel wendingen. De film speelt zich af rond kerstmis en bevat veel kerstliederen. Dit komt omdat tijdens de kerstdagen het enige wat beter is dan bij je familie, is bij je vrienden te zijn. De hoofdrolspeler bestaat uit een jongen genaamd Jason (Brett Gelman), die ongeveer zes jaar oud is, en een achtjarige die de rol van Fireboy’s broer, genaamd Mike (Evan Parker), gaat spelen.

De twee jongens lopen weg van huis en vinden elkaar uiteindelijk. De Waterboys worden gescheiden van de Fireboys, dus als ze weer bij elkaar komen, besluiten de Waterboys voor Mike te zorgen terwijl Jason op zoek gaat naar de Fireboys. Helaas komt Jason bij hen terecht en komt hij erachter dat de Waterboys al van plan zijn om de Fireboys pijn te doen. De Waterboys beginnen allerlei vreselijke dingen te doen met de Fireboys, zoals proberen hun huis af te branden en zelfs Mike ontvoeren om de Fireboys te dwingen zich bij hun bende aan te sluiten. Jason komt er al snel achter dat de reden dat hij uit zijn huis is gehaald, is dat de Fireboys hem niet bij hun bende wilden hebben.

Omdat Jason werkt om zijn broer te bevrijden, moet hij ook met de Waterboys werken om erachter te komen wat er werkelijk met de Fireboys is gebeurd. De Waterjongens onthullen Jason veel informatie die de Fireboys jarenlang verborgen hebben gehouden – zoals dat ze eigenlijk een gezin van drie jongens waren. die op de boerderij woonden die de Fireboys afbrandden. Als Jason probeert zijn broer te redden en terug te komen bij de Fireboy, ontdekken ze dat de Waterboys de slechteriken zijn – en ze moeten vechten om te bewijzen dat de Fireboys de goeden zijn.

In termen van de plot, de twee jongens uiteindelijk winnen de strijd – hoewel het was nooit echt geopenbaard wat er gebeurt tussen Fireboy en Waterboy. Er zijn veel verschillende eindes die te zien zijn op het grote scherm, maar ze eindigen allemaal fantastisch. Een van de beste is waar de Waterboys worden gescheiden van de Fireboys, en de twee van hen gaan hun eigen weg. De twee jongens moeten de andere jongens vinden, en zich met elkaar herenigen, maar elke keer gaan ze een andere kant op. Andere keren worden ze herenigd, om er dan achter te komen dat ze elkaar nog steeds haten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *