Victron Solar Charge Controllers Canada

De Victor Solar Charge-controllers in Canada zijn het eerste bedrijf dat een compleet assortiment zonne-energieoplossingen aanbiedt. Deze apparaten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van residentiële en commerciële toepassingen en ze zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen worden geïnstalleerd en om de batterij te beschermen tegen overmatig gebruik.

Het Victor Solar-systeem laadt batterijen op en zendt stroom naar omvormers die deze opslaan en omzetten in gelijkstroom. Deze gelijkstroom-elektriciteit kan vervolgens worden gebruikt om huishoudelijke apparaten zoals koelkasten en lichten te laten werken. Het is ook mogelijk om dit vermogen te gebruiken als alternatieve brandstof voor auto’s en vrachtwagens.

De Victor Solar-laadcontrollers zijn beschikbaar voor zowel residentiële als commerciële installaties en zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke huis- of bedrijfseigenaar. De laadregelaar kan op het dak, onder het dak, op zolder of in een kelder worden geïnstalleerd. Ze zijn ook compatibel met de meeste batterijopslagsystemen en de levensduur van de batterij wordt verlengd. In feite is het mogelijk om de batterijen continu te laten opladen terwijl ze worden gebruikt om de batterijen op te laden.

De Victor Solar systemen zijn voorzien van een acculaadregelaar die is ingebouwd zodat deze op een bestaande stroomonderbreker wordt aangesloten. Dit betekent dat wanneer de batterijen vol zijn, de laadregelaar wordt ingeschakeld en de batterijen begint op te laden. Als de batterijen leeg zijn, wordt deze uitgeschakeld en vervolgens schakelt de laadregelaar de stroom naar de batterijen uit. Er zijn ook speciale zonneladersets die kunnen worden gekocht om de batterijen op te laden terwijl ze nog op de stroombron zijn aangesloten.

De Victor Solar laadregelaars zijn eenvoudig te installeren en u kunt ze laten installeren door de meeste aannemers die woonwerkzaamheden doen. De installateur zorgt ervoor dat alle bedrading en aansluitingen zijn voltooid, zodat het niet mogelijk is om de accu’s op de laadregelaar aan te sluiten. Het systeem is buitengewoon veilig in gebruik en u hoeft zich geen zorgen te maken bij de installatie.

Er zijn een aantal voordelen die u zult aantreffen bij de Victor-zonnelaadcontrollers, zoals het feit dat ze zeer onderhoudsarm zijn en u geld zullen besparen gedurende de levensduur van de batterijen en tevens energiebesparingen op lange termijn opleveren. U kunt meer te weten komen over deze producten en wat ze voor u en uw huis of bedrijf kunnen betekenen door de onderstaande Victor-website te bezoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *