Teen Patti Original Game

Teen Patti is een nieuw spel dat belooft je kinderen te laten proeven van plezier. In feite is het de beste game die je voor tieners kunt kopen. Er zijn echter een paar problemen.

Het is ontwikkeld in Japan, door een Amerikaans bedrijf. Het lijkt een kleinigheid, maar kinderen hebben moeite met het oppikken van Japanse spellen. Dit kan dus een probleem zijn. Je moet weten hoe je het spel moet spelen voordat je het koopt.

Teen Patti speelt zich af in de jaren 80 en bevat tienermeisjes. Sommige zijn mooi, andere niet. Als je problemen hebt met het sexy zijn van je meisjes, dan is Teen Patti misschien niet het spel voor jou.

Deze game is erg realistisch. Het ziet er heel echt uit. Je moet echter weten dat het een simulatie van het leven moet zijn, dus het is mogelijk dat de personages zich gedragen op een manier die niet echt is. Dus je kunt niet zomaar uitgaan en een spel kopen en verwachten dat je je gedraagt ​​als iemand in hun tienerjaren.

Als je Teen Patti probeert te spelen, staat er: “Raak de dieren niet aan en voer ze niet.” En dit is waar, ze zullen je aanvallen als je ze te eten geeft.

De bediening is niet zo soepel als bij de meeste games. Het is moeilijk om het spel aan en uit te zetten, omdat je een knop ingedrukt moet houden en dan terug moet gaan naar de knop. Ik vond het niet zo leuk als de anderen, maar ik weet zeker dat ik andere Patti-spellen zal spelen voordat ik besluit om dit originele Patti-spel te kopen | teen patti} Over het algemeen is Teen Patti een geweldig spel voor uw kinderen. Het is mooi, het is grappig en het is opwindend. Als je je kinderen actief wilt maken, is deze game een geweldige manier om dat te doen. Het helpt ook om uw kinderen bezig te houden terwijl ze met iets anders bezig zijn.

Als je van plan bent dit jaar een game voor ze te kopen, zou ik deze aanraden. Ik weet zeker dat je het leuk zult vinden en denkt dat het precies is wat je nodig hebt om je kinderen bezig te houden.

Ik weet zeker dat je games kunt vinden die veel leuker zijn, maar als je je kinderen wilt helpen leren of ze wilt helpen ontwikkelen, dan is deze game precies wat je nodig hebt. om dat voor elkaar te krijgen.

Als je Teen Patti wilt downloaden, kun je de onderstaande website bezoeken voor een lijst met links en games. spellen die u gratis kunt downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *