Sunpower Spr E Flex 170

Heeft u behoefte aan een goede alternatieve energiebron, dan is de Sunpower Spr E Flex 170 het product voor u. Dit zonnepaneel heeft een dubbele functie doordat het een actieve en passieve zonne-energiecollector is. Hij kan uw boot en accu’s van stroom voorzien en tegelijkertijd de warmte van de zon buiten houden.

Het Sunpower-zonnestelsel is ontworpen voor zowel boten als auto’s, omdat ze erg gevoelig zijn voor schade door de schadelijke stralen van de zon. Een bootaccu op zonne-energie moet minstens één keer per dag worden opgeladen en in warme klimaten moet je hem twee keer per dag opladen om het niveau van de zonne-energie constant te houden.

Het actieve deel van het zonnepaneel zorgt ervoor dat het elektriciteit kan opwekken, terwijl het passieve deel als koelmiddel fungeert terwijl uw boot aan het opladen is, waardoor de boot door de hitte kan komen. Dit flexibele zonnepaneel van 50 watt Sunpower is ideaal voor boten of om uw accu van stroom te voorzien wanneer u niet aan boord bent. Sunpower-panelen zijn gemaakt met Sunpower Gen II prime actieve achterplaatcellen en zijn gemaakt van de beste, meest duurzame, zeer efficiënte polymeermaterialen, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Woon je in de koudere delen van de wereld waar de zon maandenlang niet schijnt of woon je in gebieden waar de zon maar een korte tijd per maand schijnt, dan is dit het product voor jou. De Sunpower Flex 170 kan ook ‘s nachts worden gebruikt en kan overal op uw boot worden gemonteerd. Als het correct is geïnstalleerd, kunt u het ‘s nachts aanzetten en gebruiken als batterij en oplader, of overdag gebruiken als een stroomsysteem voor uw boot.

Wanneer u dit zonnepaneel op uw boot installeert, hebben de panelen een veiligheidsafdekking om te voorkomen dat de zonnestraling het hout beschadigt en ook een siliconen afdichting om ervoor te zorgen dat het zonnepaneel niet kapot gaat bij blootstelling aan zout water. Eenmaal correct geïnstalleerd, bent u klaar om te gaan.

Zoals bij elk zonnestelsel, moet u voorzichtig zijn bij het gebruik van dit zonnestelsel. Als u zich in een gebied bevindt waar de zon vele uren per dag schijnt, moet u ervoor zorgen dat u het zonnepaneel niet opbergt in bijvoorbeeld uw garage, want als u dit niet doet, zal de zonnestraling uw accu’s aantasten en veroorzaken ze af te voeren. sneller. Lees altijd de instructies en volg ze nauwkeurig op om schade te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *