Solar Panel Prices Canada

De prijzen van zonnepanelen in Canada zijn momenteel niet zo hoog in vergelijking met de VS, en dat is het goede nieuws. De reden waarom zonnepanelen in Canada veel betaalbaarder zijn dan in de Verenigde Staten is dat ze in Canada op maat gemaakt en aan elkaar gesoldeerd moeten worden voor het beste resultaat. Er zijn echter enkele zonnepanelenprijzen die in Canada aanzienlijk hoger zijn dan in de Verenigde Staten.

Toen de Canadese regering voor het eerst begon met het financieren van de prijzen van zonnepanelen in Canada, stelden ze een zeer laag prijsniveau vast voor de te verkopen cellen. Dit werd gedaan zodat, aangezien veel mensen het zich konden veroorloven om de panelen te laten installeren, ze dit konden doen zonder zich al te veel zorgen te maken over de kosten van de aankoop. Aanvankelijk dacht de overheid dat iedereen panelen zou installeren, maar toen de kosten begonnen op te lopen, moesten ze een hogere prijs instellen om te voorkomen dat de industrie crashte.

Nu de Canadese overheid de prijzen van zonnepanelen in Canada steunt, is het geen wonder dat de installatiekosten in de loop van de tijd zijn gestegen. Naast het feit dat de overheid de installatieprijs moest steunen om de zonnepanelenindustrie sterk te houden, dreef dit ook de prijs van de eigenlijke cellen naar beneden.

In het verleden heeft de Canadese overheid te maken gehad met het feit dat veel bedrijven de cellen in bulk verscheepten naar andere landen die er minder voor betaalden. Deze cellen werden in bulk verscheept naar landen als China en India, die tegen lagere kosten moesten worden vervaardigd. Hoewel dit misschien winstgevend was voor die bedrijven, was het slecht voor de mensen in Canada, omdat ze het zich niet konden veroorloven om deze cellen in hun land te laten importeren.

Gelukkig was de Canadese regering slim genoeg om dit probleem aan te zien komen en hebben ze actie ondernomen. Om dit probleem te bestrijden, begonnen ze een hogere prijs voor de cellen vast te stellen, maar toen begonnen ze het productieproces van de cellen te belasten om meer geld te verdienen. Deze nieuwe belastingstructuur was een van de gunstigste dingen die de regering voor de industrie heeft gedaan.

Zolang de prijzen voor zonnepanelen in Canada zo laag zijn als ze momenteel zijn, kunt u de panelen nog steeds zelf installeren. Omdat de prijzen zo laag zijn, kunt u zelfs elke maand geld besparen op uw elektriciteitsrekening door zonnepanelen te installeren en deze te gebruiken om gratis elektriciteit op te wekken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *