Residential Solar Panels Ontario

Het einde van de “Green Energy Act” was een belangrijk keerpunt in de evolutie van residentiële zonnepanelen in Canada. Het MicroFIT-programma, dat de groei ondersteunde van residentiële of ‘micro’-projecten voor hernieuwbare energie (minder dan 10 kW groot) en goedkope micro-hernieuwbare energieprojecten (kleiner dan 10 kW) in Ontario, stortte ineen onder de “Green Energy Act”. Deze wet verplichtte een enorme stijging van de elektriciteitskosten, terwijl tegelijkertijd de prikkels voor nieuwe initiatieven op het gebied van schone energie werden verminderd. Het stopte ook de financiering voor alternatieve vormen van energie, zoals wind- en zonne-energie.

Omdat Ontario geen stimuleringsprogramma heeft voor commercieel gebruik van zonne-energie, is een residentieel zonnepaneelproject een kosteneffectieve manier om schone energie voor woonhuizen te creëren. Residentiële zonnepanelen zijn geïnstalleerd in de Verenigde Staten sinds de jaren ’70, maar de Amerikaanse overheid, zoals de federale overheid, heeft nog geen vergelijkbare programma’s voor Ontario of Canada ondersteund. In feite is een residentieel zonnepaneelproject in de VS een kostbaar, tijdrovend en zeer energie-inefficiënt proces, vooral voor huiseigenaren die op het platteland wonen. Residentiële zonnepanelen kunnen op veel plaatsen worden geïmplementeerd waar de overheid het gebruik van schone energiebronnen wil stimuleren.

Als u in een gebied met hete zomers en koude winters woont, kan het installeren van een residentieel zonnepaneelproject in uw huis helpen om de hoge kosten van het gebruik van uw verwarmingssysteem tijdens de wintermaanden te compenseren. De installatie van residentiële zonne-energieprojecten kan echter duur zijn, afhankelijk van het aantal gebruikte fotovoltaïsche cellen en de hoeveelheid land die nodig is om ze te huisvesten.

In Canada zijn de kosten van de installatie van zonnepanelen in woningen aanzienlijk lager dan die in de Verenigde Staten, omdat de arbeidskosten in Canada veel goedkoper zijn. Aangezien het merendeel van de Canadese bevolking in grote steden en buitenwijken woont, is arbeid hier ook goedkoper, wat de installatie van zonnepanelen in woningen rendabel maakt voor gezinnen die in kleinere townships wonen. Het MicroFIT-programma onderkende ook niet de behoefte aan residentiële zonne-energie in kleinere woongebieden, wat leidde tot de voortdurende groei van “micro” residentiële projecten zoals zonneboilersystemen.

Zonnepanelen, of het nu om woningen of commerciële gebouwen gaat, zijn een uitstekende bron van hernieuwbare energie. Ze dragen niet bij aan de opwarming van de aarde, zijn goed voor het milieu en zijn ook een aantrekkelijke alternatieve energiebron voor huiseigenaren. Met de toename van zonne-energie voor woningen, kunnen huiseigenaren in Ontario in de provincie Ontario ervoor kiezen om zonnepanelen voor woningen te kopen of hun eigen zonnepanelen te bouwen.

Residentiële zonnepanelen zijn een uitstekende manier om u van schone en hernieuwbare energie te voorzien zonder bij te dragen aan ons milieu. Daarom hebben veel mensen in de provincie Ontario hiervan geprofiteerd. Residentiële zonnepanelen zijn een kosteneffectieve manier om uw huis van stroom te voorzien om u in geval van nood van stroom te voorzien en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *