Off Grid Systems Canada

Off Grid-systemen zijn te vinden in Canada

In Canada kunnen off-grid-systemen worden gebruikt als u wat geld wilt besparen. Het is een goed idee om te onderzoeken hoe deze systemen werken, zodat u weet welk type systeem bij u past. Er zijn verschillende soorten off-grid-systemen, maar ze zijn over het algemeen gescheiden door hoe ze zijn opgezet en wat hun kosten zijn. De informatie helpt u een weloverwogen beslissing te nemen over het beste systeem voor u.

Een van de eerste dingen die u moet weten, is dat de enige off grid-systemen in Canada die zijn vervaardigd door Solar Engineering International. Ze bestaan ​​al geruime tijd en hebben sindsdien de norm bepaald voor zonnestroomsystemen. Het Solar Engineering International Off Grid System (Off Grid System) bevat alles wat u nodig heeft om een ​​Off Grid System in Canada te installeren. Een 12 of 24 volt omvormer en een back-up batterij om uw generator op elk moment te starten. Batterijbewaking op de generator om te beginnen wanneer dat nodig is. Batterijbescherming voor de omvormer van uw huis, samen met CSA-gecertificeerde veiligheidsonderbrekers. Al met al is een Off Grid-systeem een ​​uitstekende keuze als u geld wilt besparen op energiekosten.

Voor off-grid-systemen zijn er twee andere bedrijven die systemen produceren die iets duurder zijn dan de andere hierboven genoemde systemen. Een daarvan is Solar Labs, dat al meer dan drie decennia actief is. Hun systeem omvat een enkel zonnepaneel met een omvormer en twee batterijen. De batterijen zijn uiteraard voorgeladen. Dit systeem maakt gebruik van een converterbox en gebruikt geen batterijen. Ze raden echter aan om batterijen te gebruiken tijdens langere periodes van bewolkte dagen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Het andere bedrijf dat off grid-systemen produceert, is Greenfire. Ze hebben onlangs een zonnegenerator met een tweetrapsomvormer en een lithiumbatterijbank toegevoegd. Hoewel hun systemen iets duurder zijn, bieden ze een langere garantie.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze zonne-energiekits niet de enige optie zijn voor iedereen die overweegt een systeem aan te schaffen. Er zijn veel andere bedrijven die complete off-grid-systemen aanbieden.

Bij het installeren van dit systeem moet u de aanwijzingen van de fabrikant volgen, maar het helpt als u bekend bent met de technologie. Dit komt omdat het systeem een ​​beetje aangepast moet worden. Dit komt doordat het systeem op batterijen moet werken om het huis van elektriciteit te voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *