Ludo Star 2 Online

Ludo Star 2 Online is het vervolg op de eerste van de “Ludo Star” -serie, Ludo’s Ultimate Kung Fu. Hoewel het niet zoveel nieuwe vechters heeft als zijn voorganger, slaagt het er toch in om een ​​aantal frisse nieuwe ideeën aan de mix toe te voegen en te voorkomen dat het spel oud en saai aanvoelt. Als je Ludo’s Ultimate Kung Fu nog niet hebt gespeeld, wil je het misschien eens proberen – het is echter niet voor iedereen weggelegd, dus als je dat nog niet hebt gedaan, raad ik je aan het te doen.

Zoals ik al zei in mijn recensie van Ludo’s Ultimate Kung Fu, introduceert de tweede game een aantal nieuwe spelers in de Kung Fu-wereld en introduceert verschillende nieuwe personages. Daarnaast zijn er veel nieuwe technieken die door het spel worden aangeleerd, waardoor het spel leuker wordt voor mensen die niet bekend zijn met Kung Fu. Een van de beste dingen aan de nieuwe personages die in deze game worden geïntroduceerd, is dat ze allemaal hun eigen sterke en zwakke punten hebben, waardoor ze zich op hun eigen manier uniek voelen. De grootste zwakte van de meeste van deze nieuwe vechters is dat ze heel gemakkelijk te verslaan zijn.

Er zit nog steeds veel actie in deze game, maar het is niet zoveel als voorheen. Dit komt doordat de levels veel uitdagender en moeilijker te winnen zijn. Dat is de reden waarom er veel nieuwe vechters in het spel worden geïntroduceerd; naarmate je verder komt in het spel, krijg je toegang tot verschillende nieuwe vechters die veel moeilijker zijn dan de vorige. Er is bijvoorbeeld een oude kungfu-meester, die de reputatie heeft opgebouwd te kunnen vechten zonder zijn armen te gebruiken, maar hij heeft nog steeds niet echt een vechtstijl die je echt kunt leren.

Het levelontwerp in deze game lijkt veel op de eerste game. Er zijn veel open plekken en onderweg vind je verschillende verborgen voorwerpen, waaronder een paar standbeelden en een paar munten. De meeste levels hebben ook veel obstakels, zoals grote potten met kokende olie en andere obstakels, maar er zijn ook enkele kamers waar je kunt vechten zonder je zorgen te maken over iets anders. Het is echt aan jou hoe snel je het spel wilt verslaan – je kunt het binnen een paar uur verslaan of je kunt dagen besteden aan het proberen om het te verslaan.

Je kunt in dit spel kiezen uit een aantal vechters en kiezen uit een paar Kung Fu-stijlen, de basis Kung Fu-bewegingen die je in het eerste spel hebt geleerd. De andere heet Tai Chi Kung Fu, die veel geavanceerder zijn en bestaan ​​uit veel wendingen, evenals verschillende vormen en technieken die je moet leren om effectief te gebruiken. Om het goed te doen in Tai Chi Kung, moet je leren zeer behendig en flexibel te zijn, omdat je in staat moet zijn om je evenwicht te bewaren en geen schade oploopt tijdens gevechten in de lucht.

Een ding dat ik erg leuk vind aan Ludo Star 2 Online is dat de Kung Fu-bewegingen in deze game veel unieker zijn dan in de eerste game, dus het zorgt ervoor dat de game niet te veel lijkt op de eerste game, wat altijd vervelend is, en Ik hou van. Als je Ludo’s Ultimate Kung Fu nog niet hebt gespeeld, dan moet je het zeker proberen – als je dat hebt gedaan, dan zou je het opnieuw moeten spelen, want het is een geweldig spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *