Kitchen Craze Cooking Games for Free and Food Games

The Kitchen Craze is een serie populaire kookspellen ontwikkeld door Zynga, het sociale gamingbedrijf dat nu FarmVille bezit. De Kitchen Craze-spellen lijken in veel opzichten op FarmVille, inclusief de mogelijkheid om een ​​grote verscheidenheid aan gewassen, dieren en gereedschappen te gebruiken om verschillende gerechten te bereiden. In feite combineren veel mensen de twee spellen graag omdat ze meer gemeen hebben dan beide. Dit artikel bespreekt enkele van de meer populaire.

De eerste game heet Superhero Chef. Dit is een spel waarbij je helemaal opnieuw nieuwe gerechten moet maken. Het spel bestaat uit verschillende niveaus en elk is ontworpen rond koken en het bereiden van ingrediënten. Je moet de ingrediënten zo snel mogelijk koken om de ingrediënten vers te houden, en het is de taak van de chef om de klanten tevreden te houden door de gerechten te maken zoals ze dat willen. De niveaus worden moeilijker naarmate het spel vordert, maar dit is het punt waarop je de basisvaardigheden leert die nodig zijn om gerechten te maken met verschillende soorten ingrediënten en recepten.

Nog een van de Kitchen Craze-kookspellen heet Cooking Craze. Deze game lijkt erg op de game Super Hero Chef. In dit spel moet je verschillende bronnen en ingrediënten gebruiken om nieuwe gerechten te maken. De eerste taak die u krijgt, is om een ​​ei te koken met een koekenpan, daarna gaat u verder met het gebruik van de magnetron, de keukenmachine en andere verschillende kookapparatuur. Naarmate je vordert, leer je hoe je verschillende soorten gerechten kunt bereiden met verschillende ingrediëntencombinaties. Het doel van dit spel is om een ​​aantal van de meest heerlijke en verrukkelijke maaltijden te maken die je kunt bedenken. De niveaus worden moeilijker naarmate je verder komt, dus dit is absoluut een van de gemakkelijkste spellen om te spelen.

Een ander spel in de Kitchen Craze-serie heet Chef Craze. Het doel van dit spel is om enkele van de lekkerste gerechten te maken die mogelijk zijn met alle beschikbare tools en ingrediënten. Er zijn verschillende soorten gerechten die je kunt maken, dus het hangt er echt van af op welk niveau je uiteindelijk gaat spelen. Aan. Nadat u al uw kookingrediënten klaar heeft gemaakt, hoeft u alleen maar te wachten tot het gerecht gaar is en wachten tot het gaar is.

De laatste game wordt ook wel Cake Chef genoemd en is een leuk kookspel waarbij je heerlijke taarten moet maken. om te eten op het feest waarvoor je bent uitgenodigd. De game is een beetje anders dan de andere Kitchen Craze-kookgames, omdat het realistischer is en veel meer voorbereiding, kook- en voorbereidingstijd met zich meebrengt, evenals een klein beetje bakken dat je nodig hebt om de taarten te bakken.

Zoals je kunt zien, zijn er nogal wat Kitchen Craze-kookspellen die je kunt spelen en leren over de basiskookvaardigheden, maar ook kunt genieten van alle verschillende soorten voedsel en desserts die je kunt maken met het gebruik van alle beschikbare items in het spel. Als je op zoek bent naar iets uitdagender dan wat je zou vinden in FarmVille 2, dan zijn deze spellen zeker iets waar je naar moet kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *