How Do We Make Solar Panels

Hoe maken we zonnepanelen om onze elektrische facturen te verminderen?

Hoe maken we zonnepanelen om onze maandelijkse elektriciteitsfacturen te verlagen? U zult verbaasd zijn over hoe makkelijk het is en de kracht die u er uit kunt halen.

Het maken van een zonnepaneel is heel eenvoudig. Ik heb er een voor je gemaakt en ik kan je laten zien hoe je het zelf moet doen. In feite heeft het door mij gebouwde zonne-energiesysteem niets meer gebruikt dan een paar dingen die je waarschijnlijk al rond je huis hebt.

De meest voorkomende materialen die u nodig heeft om uw zonne-energiesysteem te bouwen zijn: aluminiumfolie, paperclips, een pen, wat lijm en een elastiekje. Als u geld wilt besparen, kunt u ook wat tape of duct tape gebruiken. U kunt dit spul bij elke ijzerhandelaar krijgen voor een relatief goedkope prijs.

Als je eenmaal je materialen hebt, wil je beginnen met het bouwen van je zonnepanelen. Zolang uw dak sterk genoeg is om het gewicht van de panelen te dragen, moet u binnen 15 minuten aan de slag kunnen. Daarna moet de rest van het werk minder dan een uur duren. Vergeet niet om de panelen weer aan te brengen als u klaar bent met werken.

U zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is om een zonne-energiesysteem te bouwen. Het enige wat u hoeft te doen is alle benodigde materialen te verzamelen en vervolgens het proces te starten. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over het solderen, daar komt de lijm goed van pas. Ik weet het, ik heb een boek over solderen gekocht, maar ik wilde mijn leven niet riskeren op het project, dus ik besloot het over te slaan.

Na die eenvoudige stap-voor-stap handleiding was ik verbaasd over hoe snel ik mijn zonnepaneel kon bouwen. En als je het eenmaal gebouwd hebt en je ziet hoe makkelijk het is, wil je nooit meer terug!

Voordat je aan je project begint, moet je ervoor zorgen dat je dak sterk genoeg is om je zonnepanelen te ondersteunen. Er moet voldoende ruimte zijn tussen de cellen van de panelen om de lucht vrij tussen de panelen te laten stromen. Het moet ook voldoende ruimte hebben om het zonlicht door de panelen te laten binnendringen in de ruimte eronder.

Het volgende wat u moet doen is een boek krijgen over hoe u zonnepanelen te maken en een gids over hoe u uw zonnepaneelsysteem samen te stellen. Deze gidsen zijn gratis beschikbaar op het internet.

Als je eenmaal alle materialen hebt die je nodig hebt om je zonnepanelen te maken, ben je klaar om te beginnen met het bouwen van je systeem. Het duurt slechts een uur of twee om uw eerste paneel te bouwen. Zodra u klaar bent met uw eerste zonnepaneel, zullen alle andere panelen die u zult bouwen slechts een paar uur duren om te voltooien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *