Gokkast Simply Wild App Store

Simply Wild is een populair spel in de Google Play Store. In dit spel speel je de rol van een Animal World Conservation Officer die naar een vreemd eiland vol mysterieuze wezens en een enorme gokautomaat wordt gestuurd.

In Simply Wild moet je zoveel mogelijk “voedsel” verzamelen om te winnen. Deze etenswaren worden etensfiches genoemd. Deze tokens kunnen worden gebruikt in verschillende gokautomaten die over het hele eiland verspreid zijn. Elk van deze gokautomaten is voor geld of voor eten.

De meeste van deze fruitmachines hebben een “beloning”. Je krijgt een bepaald aantal voedselfiches voor elk van de machines die je wint. Zodra je de limiet bereikt van het aantal voedselfiches dat je hebt, verlies je het aantal fiches dat je momenteel hebt.

Elk van deze slots kan een enkele machine zijn of een serie fruitmachines. De enige manier om te weten op welke gokautomaat je gaat spelen, is door de pictogrammen aan de rechterkant van je scherm te gebruiken. De icoontjes vertellen je welke gokautomaten actief zijn en wat ze je geven in de vorm van etensfiches. Er zijn twee soorten pictogrammen: groene pictogrammen geven aan welke machines in het verleden met succes zijn gebruikt en rode pictogrammen geven aan welke u moet vermijden.

Het doel van Simply Wild is om zoveel mogelijk voedselfiches te maken door slots te winnen. Om dit te doen, moet je zoveel mogelijk voedsel verzamelen en alle machines vermijden die je voedselbonnen geven. Er zijn verschillende manieren om uw score in Simply Wild te verhogen.

Sommige mensen kiezen ervoor om een ​​gokautomaat te kopen en het spel er vervolgens door te spelen om hun score te verhogen. Anderen gaan voor de meer traditionele methoden om slots te spelen door punten te verdienen waarmee ze voedselfiches kunnen kopen.

Als u ervoor kiest om de gokautomaat te gebruiken om uw score te verhogen, moet u meer gokautomaten spelen om meer punten te krijgen. Om dit te doen, moet u meer voedselbonnen kopen dan de automaten u geven. Door meer op de gokautomaat te spelen, vergroot u ook uw kansen om te winnen.

Als je meer op de gokautomaat speelt, zul je ook merken dat er minder mensen op de automaat spelen. Als mensen ongeduldig worden met het spel, verlaten ze de machine sneller. Dit betekent dat de gokautomaat snel zonder voedsel komt te zitten.

Als er minder mensen spelen, zal de gokautomaat eerder zonder eten komen te zitten. In wezen krijgt u een gokkast van hogere kwaliteit voor een lagere prijs. Dit betekent dat je meer slots kunt krijgen zonder meer geld uit te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *