Evacuated Tube Solar Collector Canada

Geëvacueerde Buis Zonnecollector – Een uitstekende methode om de energie van de zon op te vangen.
Een “geëvacueerde buis” zonnecollector in Canada is een relatief nieuwe methode voor het vastleggen van zonne-energie die u in staat stelt om de energie op te slaan in plaats van het te laten verdwijnen in uw huis. Je bent in staat om je eigen te maken, als je creatief genoeg bent. Als je het je niet kunt veroorloven om er een te kopen die in Canada is gemaakt, zijn er veel bronnen beschikbaar op het internet en in je lokale hardwarewinkel om je eigen te maken. Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen met uw zelfgemaakte geëvacueerde buizencollectie.

De geëvacueerde buis zonnecollector is een uitstekende manier om de energie van de zonnestralen op te vangen. Er zijn twee verschillende buizen die deel uitmaken van dit zonnepaneel, de fotovoltaïsche cellen en de geëvacueerde buis. De geëvacueerde buis is het glaskleurige deel van het paneel en bevat glazen bollen die in water kunnen worden geplaatst en licht zullen absorberen. De fotovoltaïsche cellen zijn degene die de elektrische stroom opwekken die vervolgens wordt opgeslagen in een batterij.

Wanneer u op zoek bent naar geëvacueerde buispanelen voor de verkoop of om uw eigen panelen te bouwen, is het eerste wat u moet weten de grootte die u nodig hebt. De afmetingen worden gemeten in inches, maar sommige bedrijven verkopen ze wel in verschillende maten. U moet het gebied waar de panelen worden geplaatst opmeten en vervolgens de juiste maat kopen.

Een ander ding om in gedachten te houden wanneer u een buis zonnepaneel voor de eerste keer te kopen is om te overwegen hoeveel stroom je van plan bent te gebruiken. Verschillende modellen gebruiken verschillende hoeveelheden van het vermogen, dus zorg ervoor dat u degene die voldoet aan uw behoeften het beste te kiezen. De zonnepanelen zal make-up veel macht, dus je moet een product dat is duurzaam en kan duren voor een lange tijd.

Als je eenmaal al je feiten bij elkaar hebt en de grootte van het geëvacueerde buiszonnepaneel dat je gaat bouwen, ben je klaar om aan de slag te gaan. Om uw eigen te bouwen, moet u een goede set van plannen voor het maken van uw zelfgemaakte systeem. U kunt plannen online vinden in uw lokale bibliotheek of in een ambachtelijke toeleveringswinkel en moet gemakkelijk te volgen zijn.

U kunt zelfs een aantal boeken of tijdschriften te kopen over hoe te bouwen en te bedienen geëvacueerde buis zonnepanelen. Deze geven u een goed overzicht en u hebt alle informatie die u nodig hebt om te beginnen met het bouwen van uw eigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *