Easy Game Kill the Virus

Antwoord op: Wat is een eenvoudig spel? Antwoord: Sla de pagina’s van uw virusrapport om met een stukje kladpapier. Zoek een vel papier en sla er zachtjes op om de hoeken glad te strijken.

Leg nu dat stukje kladpapier onderaan uw virusrapport en stuur het naar de laatste stap. De laatste stap is om een ​​reactie van het virus zelf te krijgen. Dit kan worden bereikt met een stuk kladpapier en wat eenvoudige wiskunde. U zult de hoeveelheid reistijd die het virus heeft doorgebracht met een klein beetje moeten vermenigvuldigen, en dan zult u in staat zijn om het juiste bedrag te krijgen om het virus uit te schakelen.

Dus als je dit eenmaal goed hebt gedaan, ben je klaar voor je volgende reeks vragen. Een ding dat u echter wilt doen, is de “easy game” -regel voor dit antwoord gebruiken. Als je niet alle antwoorden goed kunt krijgen, of als je merkt dat je niets beters kunt bedenken, is dat oké.

Hier is wat u moet doen om erachter te komen wat de gemakkelijkste manier is om het virus te doden. Schrijf het aantal stappen op dat nodig is om het virus een bepaalde afstand te laten afleggen. Als u dat getal hebt opgeschreven, deelt u dat getal door 100. Dat geeft u het aantal kilometers dat het virus heeft afgelegd.

Raak niet in paniek als het antwoord niet hetzelfde nummer is dat u hebt opgeschreven; het kan toeval zijn. Blijf zoveel mogelijk door het spel werken en blijf je antwoorden opsturen totdat je alle antwoorden goed hebt.

Er zijn een paar andere dingen die u moet weten over het beantwoorden van dit soort tests. Je zult snel willen kunnen denken, want er zijn veel dingen die moeten gebeuren in een spel van dit type om correct te zijn.

Als u überhaupt problemen ondervindt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ga gewoon terug naar een stap of twee van uw virusrapport en probeer het opnieuw, of verkrijg meer antwoorden uit een ander virusrapport.

Als je niet tevreden bent met je antwoord, aarzel dan niet om een ​​eenvoudig spel te vragen, en kijk of je het goed kunt maken. Het kan zijn dat het u niet veel uitmaakt.

Er zijn veel andere antwoorden die je in dit spel moet beantwoorden, maar dat zijn de basisprincipes. die u zou moeten kunnen gebruiken om de antwoorden te vinden die u nodig heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *