Diy Solar Furnace Screen

DIY Solar Furnace-scherm – Hoe u er zelf een kunt bouwen

Het DIY zonne-ovenscherm is een zeer eenvoudig te maken product dat u niet te veel kost. Hij kan zelfs door het hele gezin worden gebouwd en uw energierekening zal in een mum van tijd aanzienlijk dalen. Dit is een alternatieve manier om zonnewarmte te gebruiken en omdat het goedkoper is dan elektrisch werken, bespaart u ook wat geld.

Om het DIY zonne-ovenscherm te bouwen, heb je wat multiplex en wat sintelblokken nodig. Als je deze hebt, moet je de bovenkant, de basis en de twee zijkanten bouwen en zo maak je het zonnescherm dat je helpt de zonnewarmte beter te gebruiken.

Met het doe-het-zelf-scherm van de zonne-oven moet u de bovenkant bekleden met een beetje polystyreenisolatie en deze vervolgens bedekken met het triplex. De polystyreenisolatie moet uit de buurt worden gehouden van het triplex en de sintelblokken. Dan moet u aan elke kant van de bovenkant een gat uitsnijden zodat de zonne-oven erdoorheen kan worden gepast.

Het bovenste gedeelte moet dan worden voorzien van het triplex en vervolgens moet het triplex erop worden gelegd en de sintelblokken op de bodem worden geplaatst. De gaten moeten nu worden geboord en de zonne-oven moet door de gaten aan de boven- en onderkant passen. Als dit correct wordt gedaan, heb je een zonne-oven die zeer efficiƫnt en tegelijkertijd erg goedkoop zal zijn.

Om het DIY zonneovenscherm af te werken, moet je nog een stuk multiplex nemen en vervolgens het bovenste gedeelte over de basis plaatsen. Plaats vervolgens nog een laag triplex erop en vervolgens een laag polystyreenisolatie. U moet dan de gaten vullen met een beetje kit zodat de zonne-oven op zijn plaats kan blijven.

Om dit een permanent armatuur te maken, moet u een zonne-ovenfilter nemen, deze bovenop de oven plaatsen en vervolgens een rubberen band gebruiken om het filter op zijn plaats op het triplex te houden. Dit geeft een permanent effect, wat veel beter is dan het plaatsen en plaatsen van een tijdelijk zonnescherm.

Een DIY zonne-oven scherm zal niet alleen uw huis verwarmen, maar ze zullen ook helpen om de hoeveelheid warmte te verminderen die door de oven naar de grond gaat. Dit betekent dat u uw stookkosten aanzienlijk laag kunt houden en tegelijkertijd minder elektriciteit verbruikt.

Als je de instructies goed opvolgt, kun je deze heel gemakkelijk zelf bouwen en tegelijkertijd veel geld besparen door zonne-energie te gebruiken in plaats van gas en andere fossiele brandstoffen. Dus de volgende keer dat u een doe-het-zelf-zonnescherm wilt gebruiken om uw huis op te warmen, weet u hoe gemakkelijk ze te bouwen en te installeren zijn en weet u ook hoe u kunt helpen uw maandelijkse verwarmingskosten te verlagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *