Components of a 2 Kw Solar System

Als u overweegt een nieuw huis of zonnepaneel voor uw eigen huis te kopen, is het belangrijk om te weten wat de componenten van een 2kw zonne-energiesysteem zijn en waar u op moet letten. De eerste stap is om te begrijpen hoe het systeem werkt en wat alle verschillende onderdelen zijn.

Als u zich afvraagt ​​waaruit een zonne-energiesysteem bestaat, is het eerste dat belangrijk is om te begrijpen, wat een fotovoltaïsche cel is. Dit is een halfgeleidermateriaal dat is gemaakt van silicium en wordt gebruikt bij het opwekken van energie. Om energie te produceren, raakt een foton uit een elektronengat een zonnecel. De elektronen en gaten reageren door fotonen te vormen, die elektrische energie worden.

Een ander onderdeel van een zonne-energiesysteem is een omvormer. De converter zet het licht van de zonnecellen om in gelijkstroom. Als je zonne-energie wilt gebruiken zonder afhankelijk te zijn van elektriciteit, heb je dit onderdeel nodig. Als u wilt dat uw huis volledig wordt aangedreven door elektriciteit, heeft u een elektrisch systeem op zonne-energie nodig.

Als je maar een paar zonnepanelen hebt, heb je een omvormer nodig. Deze is wat ingewikkelder en maakt deel uit van het hele zonnestelsel. Wanneer de lichtenergie van de fotovoltaïsche cellen een omzetter raakt, wordt het een wisselstroom. Wanneer deze stroom een ​​omvormer raakt, wordt deze omgezet in gelijkstroom. Er is een grote hoeveelheid elektriciteit nodig om de meeste huizen te laten draaien, dus je hebt meerdere zonnepanelen nodig om genoeg op te slaan voor al je apparaten.

Zoals u kunt zien, zijn er veel verschillende componenten van een zonnepaneel. Dit is de reden waarom veel mensen er niet voor kiezen om hun eigen zonnestroomsysteem thuis te bouwen. Het kan behoorlijk duur zijn, en als u over de apparatuur beschikt, moet u misschien iemand inhuren om deze voor u te installeren.

Door alle verschillende componenten van een zonne-energiesysteem te leren kennen, weet u precies wat u nodig heeft om uw eigen zonne-energiesysteem voor thuis te bouwen en weet u precies waar u de onderdelen kunt vinden. kopen. Als je eenmaal alle onderdelen kent, kun je met weinig tot geen moeite een compleet zonne-energiesysteem voor thuis bouwen voor minder dan $ 100.

Om te leren hoe u uw eigen zonne-energiesysteem voor thuis kunt bouwen, moet u een instructievideo bekijken die stap voor stap laat zien hoe u alles in elkaar zet. Dit bespaart u tijd en u krijgt ook een beter begrip van wat er nodig is om uw eigen zonne-energiesysteem te bouwen.

Als u klaar bent met het installeren van uw zonnepanelen en u uw eigen zonnestroomsysteem voor thuis heeft gebouwd, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt geleefd. U bespaart geld en helpt het milieu. Dit zijn redenen waarom iedereen de overstap naar zonne-energie zou moeten maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *