Classic Dhtml Mahjong Solitaire Shanghai

Classic DHTML Mahjong solitaire is een van de klassieke Mahjong-spellen waar iedereen van kan genieten. Dit is een extreem populaire versie van het spel en is een must voor elke mahjongliefhebber. Het spel wordt gespeeld op een raster van tegels, elk met één kleur en meestal met een bijpassend symbool in de hoek.

Zoals hierboven vermeld, zijn er geen instructies die bij dit spel worden geleverd, maar de basisregels van het spel zijn hetzelfde als bij de reguliere versie. Als je deze versie wilt spelen, moet je het gratis online mahjongspel downloaden en zelf spelen. U kunt het ook naar uw computer downloaden en het vervolgens afspelen.

U zult het erg moeilijk vinden om dit spel te spelen, omdat het behoorlijk verschilt van de normale versie van dit spel. Er is maar één kleur, die rood is en elk vierkant kan een of meer zwarte tegels hebben. Het doel is om alle zwarte tegels te elimineren en door te gaan naar de volgende rij of kolom. Als u eenmaal klaar bent met de ene kolom, gaat u verder met de volgende. Het hoofddoel van het spel is om de tegels te spelen die overeenkomen met de tegels die je al in je stapel hebt en vervolgens de zwarte tegels die je helemaal niet hebt.

Het spel wordt gewonnen door alle rode tegels in een rechte lijn of kolom te plaatsen. Als je niet genoeg rode tegels hebt en je hebt niet genoeg zwarte tegels, dan kun je die kolom ook niet spelen. In deze versie van het spel krijg je alleen punten voor het plaatsen van de tegels, en niet voor het in een rechte lijn plaatsen van de tegels.

Mahjong is een spel waar iedereen van kan genieten. Het kan worden gespeeld met families en vrienden of met enkele spelers. Er zijn tegenwoordig veel klassieke versies van het spel op de markt en de meeste worden online gespeeld. Dit is de reden waarom het zo populair is geworden bij mensen die graag mahjong spelen, zelfs als ze niet in het comfort van hun eigen huis zijn.

Er zijn veel sites beschikbaar waar u het spel kunt spelen. Sommige van deze sites zijn spannender dan andere, maar je hoeft ze alleen maar te bekijken om erachter te komen welke site de beste game-ervaring biedt. Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudigere versie van het spel, kunnen ze de gratis sites kiezen waar je het spel gratis kunt spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *