A Classic Drinking Game with Mini Balls

Veel mensen vinden het leuk om een ​​goed ouderwets drinkspel te hebben met hun maatjes, familie of vrienden. Als we aan een drinkspel denken, denken we meestal aan bierpong of een spelletje pool. Dit is waar je het naar een ander niveau kunt tillen en plezier kunt hebben terwijl je speelt.

Er zijn veel dingen die je kunt doen om dit op te fleuren en het interessanter te maken voor de mensen die spelen. Een van de beste dingen om te doen is om een ​​draai aan het spel te geven door miniballen te hebben in de vorm van bierpullen of borrelglaasjes. Je kunt de miniballen eruit laten zien als bierbekers, flessen, blikjes, enz. Op deze manier kun je een beetje flair en plezier in het spel hebben zonder dat je echte items hoeft te gebruiken om toe te voegen aan het algemene thema van het spel.

Een van de gemakkelijkste manieren om plezier en flair toe te voegen aan een spel van een klassiek drinkspel met miniballen, is door ze de vloeistof te laten morsen. Dit zorgt voor een leuk spel waarbij iedereen kan raden hoeveel vloeistof er nog in zit en hoeveel er gemorst wordt. Dit spel kan ook worden gebruikt als hulpmiddel voor het bijhouden van de tijd voor het spel.

Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden om dit soort spellen te spelen. Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat al uw mensen aan dezelfde tafel zitten, zodat u een idee krijgt van hoeveel mensen er spelen. Als u meer dan één tafel heeft, moet u elke persoon op elke tafel plaatsen, zodat u iedereen een idee kunt geven van hoeveel mensen het feest daadwerkelijk bijwonen.

Het volgende dat u in gedachten wilt houden, is dat u voorzichtig moet zijn bij het gebruik van items die eruitzien als echte dingen, zoals een borrelglas, een bierbeker, enz. Zodat er geen verwarring is voor de mensen die spelen. dit spel. Als de schoten overlopen, krijgt het spel een slechte reputatie die niet goed zal eindigen. En als een spel er een beetje te realistisch uitziet voor de tijd dat het wordt gespeeld, dan zal het waarschijnlijk niet zo leuk blijken te zijn als het zou kunnen zijn.

Een andere tip om een ​​geweldige tijd te hebben tijdens het spelen van dit klassieke drinkspel met miniballen, is ervoor te zorgen dat al uw spelers hun stoelhoezen dragen. Dit maakt het spel leuker en je krijgt de gelegenheid om ze te zien drinken en chatten terwijl het spel gaande is. Dit zal er ook voor zorgen dat iedereen plezier heeft en niet het gevoel heeft dat ze gedwongen worden om in een groep te zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *