100 Lumen Solar Spot Lights

Tegenwoordig is het niet ongebruikelijk om 100 lumen solar spotlights in gebruik te zien. Dit is een groot voordeel ten opzichte van traditionele lampen op zonne-energie en ze worden om verschillende redenen op daken van woningen gebruikt, onder meer omdat ze kosteneffectiever zijn, meer licht geven dan traditionele zonnepanelen en veiliger en milieuvriendelijker zijn.

Een gemeenschappelijk kenmerk van dit type zonne-energie is dat ze efficiënter zijn en licht bieden dat helder genoeg is om functioneel te zijn, maar niet noodzakelijk zo helder als hogedruknatriumlampen. Natriumlampen zijn niet alleen erg helder, maar ook gevaarlijk en staan ​​erom bekend oogletsel te veroorzaken. Wanneer je dit combineert met het feit dat de lampen weinig tot geen warmte produceren, zijn ze veel veiliger dan traditionele zonnepanelen. Bovendien, zolang de lampen zijn opgeladen met de juiste hoeveelheid stroom, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zonder stroom komt te zitten.

Je zult ook merken dat deze lampen een stuk veiliger zijn dan de typische zonnecellen die in veel lampen op zonne-energie worden gebruikt. De hogedruknatriumlampen vormen vaak een gevaar omdat ze brandwonden en huidverkleuringen kunnen veroorzaken. Deze lampen gebruiken echter geen kwik of andere schadelijke stoffen, dus ze zijn veel veiliger. Een ander voordeel is dat de lampen veel licht kunnen produceren, waardoor ze zowel veiligheid bieden als goed kunnen functioneren.

Een ander voordeel van dit soort lampen is dat ze efficiënter zijn in het omzetten van zonlicht in elektrische energie. Meestal wordt geschat dat een zonnelamp meer dan 80 procent van het licht van de zon kan omzetten in elektriciteit. Door minder energie te verbruiken dan normaal wordt geproduceerd, kunnen de lampen voldoende energie leveren om een ​​woning tot wel vijf uur te laten draaien. Dit betekent dat u de lampen overdag van stroom kunt voorzien met zonne-energie en ‘s nachts geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening.

Lampen op zonne-energie zijn ook veiliger dan traditionele zonnepanelen, en dit komt omdat ze volkomen veilig zijn. Naast de veiligheidsvoorzieningen zijn ze veel goedkoper. Met lampen op zonne-energie kun je de lampen krijgen zonder dat je een fortuin hoeft te besteden aan het kopen en installeren van zonnepanelen. Sommige lampen kunnen voor minder dan $ 100 worden gekocht, maar andere kunnen honderden dollars oplopen.

Over het algemeen zijn de voordelen van zonnespots dat u ze overal in huis kunt gebruiken voor het verlichten van het pad, het terras en het dek, en andere gebieden die niet de juiste plaats hebben voor een traditioneel zonnepaneel. Dit type verlichting is geweldig voor het verlichten van uw tuin en tuinen, voor veiligheid en voor extra verlichting voor gebieden die meer verlichting nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *